Share

Bortförklaringar och dokumenterat livsnjuteri

Jag har redan accepterat mitt öde som icke-storbloggerska, eftersom regel nummer ett för att få många läsare (och inte många som i antal tiotal, för där är jag faktiskt redan, utan många som i antal tusental) är att lägga upp mycket bilder. Kolla bara på Bella och Kenza, de har minst en bild i varje inlägg. Visserligen blir motivet rätt snabbt uttjatat  (jaaa, Kenza har snygga läppar och iögonfallande hår. Jaaa, Bella har nice kläder och en söt pojkvän. VI VET.) men ändå, konceptet verkar helt klart funka.

Hursomhelst tänkte jag att det skulle bli lite bättring på bildfronten här på bloggen, utan att för den delen börja spamma er med ego-bilder eller mat-dito. Finns det förresten något tråkigare än bilder på tallrikar, smörgåsar och kaffekoppar på bloggar?! Nej, det behöver ni i alla fall inte oroa er för.

Och när jag säger bättring menar jag typ en bild varannan, var tredje dag sådär. Låt oss inte överdriva. (läs överanstränga oss (läs mig)) Ehm, dessutom är texten det viktiga. 

Dagens bildtema får bli livsnjuteri.

 Strawberry daquiri
 Prinsesstårta
 Öl
 Vänner
 Bad
(Det här är förövrigt min älskade 
Gotlandsfamilj med pojkvänner, kusiner och bonusbarn.)
 Pussar
 Sex
 Dans
 
Nya platser och färgstarka leggings


Ah.

/Z

Share



Kommentarer



Kommentera, beröm, kritisera, tipsa och fundera - och håll en god samtalston!

Alla kommentarer publiceras, men upprepade eller grova kränkningar eller personangrepp leder till borttagande av kommentarer och spärrning av IP-nummer. Jag är ansvarig för allt innehåll på min blogg och vill främja ett gott diskussionsklimat. Detta är en feministisk normkritisk blogg där alla ska känna sig säkra.


Lämna kvar ett ord eller två:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



bloglovin RSS 2.0