Share

Titta, titta, ny design!

Åh, tack söta snälla bästa Anna! Har ni sett vad fint det här blivit här inne? Anna har både tagit bilderna och hjälpt mig få till en header.
 
Och inte nog med det, idag fotade hon mig och två fina vänner i min trädgård. Snygga, redigerade varianter kommer säkert snart på Annas blogg, men här är ett litet (klickbart) smakprov. Nu är det enda jag önskar mig en sådan där lista med "best of"-inlägg.

  


   Ni är ändå bäst.

/Z
Share



Kommentarer
Postat av: gunnel

nice hörru! ny blogg! dte hade jag ingen aning om. ska nog ta och läsa igenom lite inlägg ;) hur är det med dig nu för tiden? har du lust att hänga med ut och ta en öl någon gång? kram kram

2009-08-24 @ 09:35:08
Postat av: Elin

Mys igår!

2009-08-24 @ 17:31:07
Postat av: Zettermark

Gunnel: Trevligt att du hittat hit! Absolut får vi ta och ses och prata om det senaste året. Ska du plugga i höst? Har du samma nr får du ett sms i veckan :)



Elle: Ja! Tjejkväll snart!

2009-08-24 @ 20:38:13
URL: http://zettermark.blogg.se/



Kommentera, beröm, kritisera, tipsa och fundera - och håll en god samtalston!

Alla kommentarer publiceras, men upprepade eller grova kränkningar eller personangrepp leder till borttagande av kommentarer och spärrning av IP-nummer. Jag är ansvarig för allt innehåll på min blogg och vill främja ett gott diskussionsklimat. Detta är en feministisk normkritisk blogg där alla ska känna sig säkra.


Lämna kvar ett ord eller två:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



bloglovin RSS 2.0