Share

Dagar som idag

Dagar som startar med man kryper ned i sin bästa väns säng och pratar lite om livet. Dagar som fortsätter med att man packar in oräkneliga och ömtåliga japanska tekannor och miniatyrkoppar i silkespapper. Dagar när det blir mörkt vid halv tre och det inte gör något. Dagar när man egentligen inte har något vettigt att säga, för att huvudet är alldeles för fullt av bomullsmoln och framtidsplaner. Dagar som idag. Sådana dagar behöver man inte skriva något vettigt på sin blogg, tycker jag.

Istället kan man hänvisa till två av sina favoritbloggar på sådana dagar. Ni får ju bara inte missa Vi som aldrig sa sexist och Sara Hansson. Från den senare har denna fantastiska serie hämtats:



/Zäta



Share



Kommentarer
Postat av: Candy

Svar: När du skrev det kom jag på att jag hade extremt lågt blodtryck förra vintern, 80/50, har inte haft i närheten av så lågt sen jag låg inne pga. tablettöverdos. =O Så det är mycket möjligt att mitt blodtryck är lägre an vanligt (har normalt ganska lågt, typ 105 genom 80 kanske). Så, tack för att du påminde mig! ^^

2009-11-28 @ 21:27:46
URL: http://eyecandy.devote.se
Postat av: Tyra

jag måste bara tacka för din underbara kommentar. några fler vettiga ord än så har jag tyvärr inte just nu. (sara hansson är bäst <3 måste jag ju faktiskt instämma lite där också mmmh-m)



det värmer så mycket om hjärtat så det inte är sant!

2009-11-29 @ 02:05:38
URL: http://tjugotva.blogg.se/
Postat av: Sofia i London

haha fast många killar gillar väl när tjejer beter sig pilskt och vill ligga? läser man sexnoveller så är det 50/50 att tjejen är blyg o osäker o ibland lite rädd och 50/50 OH YEAH F*CK ME BABY im a horny school girl, typ.

2009-12-02 @ 22:59:16
URL: http://sophedeluxe.devote.se



Kommentera, beröm, kritisera, tipsa och fundera - och håll en god samtalston!

Alla kommentarer publiceras, men upprepade eller grova kränkningar eller personangrepp leder till borttagande av kommentarer och spärrning av IP-nummer. Jag är ansvarig för allt innehåll på min blogg och vill främja ett gott diskussionsklimat. Detta är en feministisk normkritisk blogg där alla ska känna sig säkra.


Lämna kvar ett ord eller två:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



bloglovin RSS 2.0