Share

Ibland önskar jag att livet vore lite mer som ett barnprogram

Tänk vad bekvämt det vore.

 

Jag undrar om man kan drunkna av att somna i badkaret… Zwoop. ”Här står vi med Petra Kunstliger, professor i neurobiologi på Karolinska Institutet. Hur funkar det Petra, kan man drunkna av att somna i badet? – Här har jag en fin plastmodell av hjärnan. Såhär funkar det…”


Usch vilken dålig kvalité de här jeansen hade, trots att de kostade över 1000 kronor! Jag önskar att det fanns ett sätt att veta vilka jeans som har bra kvalité och inte. Zwoop. ”Det är inte alltid lätt att se på priset vad som är bra kvalité och inte, därför ska REAs testgrupp prova jeans. Vi ska göra följande test för att se vilka par som är slitstarkast, innehåller minst gifter och…”


Nej nu blev det tyst och stelt, vad sjutton ska vi prata om. Zwoop. ”Vi sjunger en sång! Du börjar med en rad så fyller jag på nästa…”


Blä vad trist det är att skriva saker som ingen ser eller bryr sig om. Zwoop. ”Nu ska vi titta på alla bilder, dikter och finurliga blogginlägg som ni har sänt in. Titta här (håller upp en skärm), från Zettermark med Z, hon har skrivit om vilka konsekvenser det kan få att kvinnan associeras med kroppen. Oo, så fint!”


Fasiken vilken prestationsångest jag har. Måste hitta på något bra att undersöka till tentan, måste få VG, måste… Zwoop. ”Idag är det fredag och då har vi ju som ni vet tårtdag! Idag ska vi prova vilken marsipanfärg som är godast. Vad tror du Pelle? Nämen Pelle! Har du klätt ut dig till tårta? – Ja, visst är jag fin? Ska vi sätta igång då? Jag tror att jag börjar med den rosa…”


/Zäta

Share



Kommentarer
Postat av: lisa

du har rätt. kärlek kan man dela ensam iblandockså.

2009-11-02 @ 18:31:25
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: lisa

har lagt upp sommarminnet i bloggen nu :)

2009-11-03 @ 13:11:22
URL: http://popflickan.blogg.se/



Kommentera, beröm, kritisera, tipsa och fundera - och håll en god samtalston!

Alla kommentarer publiceras, men upprepade eller grova kränkningar eller personangrepp leder till borttagande av kommentarer och spärrning av IP-nummer. Jag är ansvarig för allt innehåll på min blogg och vill främja ett gott diskussionsklimat. Detta är en feministisk normkritisk blogg där alla ska känna sig säkra.


Lämna kvar ett ord eller två:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



bloglovin RSS 2.0