Share

Till alla flickor som älskar (Du är inte allt jag har)

Jag älskar dig i varje andetag och minst varannan tanke. Jag vill känna din varma hud mot min så mycket ibland att jag nästan kan känna hur cellerna sträcker sig mot dig. De sånger jag gillar mest är de som får mig att tänka på dig och jag kan inte gå förbi en bokhandel utan att vilja köpa minst hälften av de vackraste böckerna till dig.

Men du är inte allt jag har har. Du är inte allt jag älskar. Du är inte viktigast i mitt liv och du
är inte medelpunkten i min värld.

Jag är viktigast i mitt liv och jag är medelpunkten i min värld. Och det är just det som är det fina, för denna medelpunkt kan älska så mycket bättre än vad periferin någonsin skulle kunna.

/Zäta
Share



Kommentarer
Postat av: Elinlillie

du, mkt bra svar du gav missdq.se om anna anka :) :) hehe ville bara säga det.

Ha en bra dag :)

2010-03-10 @ 19:46:11
URL: http://www.elinlillie.se
Postat av: Elinlillie

Förstår precis :) Kram

2010-03-10 @ 20:55:16
URL: http://www.elinlillie.se
Postat av: Miss Diana

Jo tack jag har en väldigt bra kvinnosyn faktiskt. Och det har en hel del med saken att göra att hon vikt ut sig när det gäller att hon själv ser ner på andra. Men det är inget jag orkar förklara för någon som uppenbarligen inte förstår det själv och som så ivrigt ville klanka ner på mitt sätt att tänka på.



Jag dömmer inte Anka för att hon vill ha sex, men tycker det är löjligt att gå ut med sånt bland nyheter och sånt. Kan man inte behålla lite privatliv för sig själv?



Tror dessutom dom flesta fattade att det inte direkt va ett allvarligt inlägg om hennes bröst, snarare nått skoj. Men du va inte en av dom som fattade det.. synd.



Hoppas du får en bra dag trots ditt bittra sätt. =)

2010-03-10 @ 21:00:42
URL: http://missdq.se



Kommentera, beröm, kritisera, tipsa och fundera - och håll en god samtalston!

Alla kommentarer publiceras, men upprepade eller grova kränkningar eller personangrepp leder till borttagande av kommentarer och spärrning av IP-nummer. Jag är ansvarig för allt innehåll på min blogg och vill främja ett gott diskussionsklimat. Detta är en feministisk normkritisk blogg där alla ska känna sig säkra.


Lämna kvar ett ord eller två:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



bloglovin RSS 2.0