Share

Lägg ner SVTs "Debatt"

Johan Ingerö och jag brukar väl inte direkt vara de tajtaste åsiktsfränderna, men i den här frågan kunde jag inte hålla med honom mer. Jag skrev typ samma sak efter att SVTs Debatt ringt upp mig och bara ville ha med mig om jag ville försvara Kissie, inte prata om tjejers bloggande och skamstrategier, med skillnaden att jag inte känner folk på SVT.

Det är ganska skönt att få sin uppfattning om att de bara jagar tokskallar och struntar i kunniga och intresserade människor bekräftad. Och jag håller med Ingerö, SVT ska inte sända sånt här. Det är varken samhällsnyttigt, intressant eller underhållande.

/Zäta
Share



Kommentarer
Postat av: Den rabiata orakade flat-feministen Fanny

Men verkligen. Jag hatar fan Svt debatt. Helt menlöst.

2011-05-07 @ 12:29:11
URL: http://arsinoe.se
Postat av: Candy

Ännu en orsak till varför jag inte tycker att man bör vara tvungen att betala sin TV-licens (i synnerhet när man inte ens kollar på skiten).

2011-05-08 @ 23:37:59
URL: http://www.eye-candy.se
Postat av: ina

Vet inte om du sett Poesi för fiskars film "Ta mig", Zäta, det är möjligt att du till och med har länkat till det i ett blogginlägg, isf ber jag om ursäkt. Men annars borde du verkligen ta dig en titt! Väldigt, väldigt bra kortfilm.

http://www.youtube.com/watch?v=gImPB1jzvSY

2011-05-10 @ 17:00:40



Kommentera, beröm, kritisera, tipsa och fundera - och håll en god samtalston!

Alla kommentarer publiceras, men upprepade eller grova kränkningar eller personangrepp leder till borttagande av kommentarer och spärrning av IP-nummer. Jag är ansvarig för allt innehåll på min blogg och vill främja ett gott diskussionsklimat. Detta är en feministisk normkritisk blogg där alla ska känna sig säkra.


Lämna kvar ett ord eller två:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



bloglovin RSS 2.0