Share

Universitetsångest

Jag börjar få lite ångest här. Jag måste tacka ja till höstens universitetskurser senast på onsdag.

Jag kan inte bestämma mig!

Varför valde jag så dåliga kurser? Jag har ingen lust att läsa vare sig juridik eller biologi i höst. Den enda kurs jag egentligen vill gå av dem jag sökte är Genusvetenskaps-kursen (Genusteoretiska perspektiv på sexualiteter och kroppar), men den är bara 7,5 hp. Varför valde jag inte hela Genusvetenskapen? Då hade jag haft något att göra hela hösten. Blöh. Jag är dum. 

Juridiken verkade kul när jag anmälde mig - något helt annat, liksom. Nu känns det mest jobbigt. Dessutom överlappar alla kurser varandra och går på dagtid allihop, vilket betyder att jag måste välja en. Morr.

Varför måste man bestämma saker så långt i förväg? Administration, tusentals sökande, bla, bla, jag vet, men hur ska jag kunna veta i april vad jag vill i augusti? Jag är UNG och DUM och jag kan inte tääänka så långt in i framtiden. Hallå, VHS, förstår ni inte det?

Bajsångest.

/Z
ShareKommentarerKommentera, beröm, kritisera, tipsa och fundera - och håll en god samtalston!

Alla kommentarer publiceras, men upprepade eller grova kränkningar eller personangrepp leder till borttagande av kommentarer och spärrning av IP-nummer. Jag är ansvarig för allt innehåll på min blogg och vill främja ett gott diskussionsklimat. Detta är en feministisk normkritisk blogg där alla ska känna sig säkra.


Lämna kvar ett ord eller två:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackbackbloglovin RSS 2.0