Share

8:e mars i Uppsala

Hej Uppsalabor! Tänkte bara säga att imorgon på årets viktigaste dag föreläser jag på Grand kl 10.30 om svensk aborthistoria och motstånd. Kom vettja, det händer kul grejer hela dagen där!
 
 
https://www.facebook.com/events/1553551688255508/1562255664051777/
 
/Zäta
ShareKommentarer
Postat av: Hanna Wetterqvist

"MÄN KOMMER ALLTID JOBBA HÅRDARE OCH PRESTERA BÄTTRE ÄN KVINNORNA!"

http://nouw.com/hanshen/man-kommer-alltid-jobba-hardare-och-pres-18040859

2015-03-11 @ 16:15:48
URL: http://nouw.se/hanshen
Postat av: Erik Forsling

Hej Sofia!

Nu vet du vilket storståtligt evenemang som gått av stapeln (detta var det senaste inlägget jag fann). Jag har för första gången, efter all denna tid, besökt din blogg, och jag kommer tillbaka.

Jag har bara snabbtittat lite här och var, men läste med stor empati också följande:
http://zettermark.blogg.se/2012/july/det-finns-ingenting-roligare-an-man-i-klanning-ingenting.html Men där kommenterade jag inte. Jag uppfattar saken så att bloggägaren alltid får besked om nya kommentarer, men inte den kommenterande. Får man då svar kan det bli väldigt rörigt att sitta och än en gång leta upp gamla inlägg för att skåda ev. bekräftelse.

Ett inlägg som jag också läste var ett utanför bloggen: http://www.svt.se/opinion/nathatarna-pa-svt-debatt-fick-mig-att-stoppa-debattartikel

Jag tog den extra till mig eftersom jag idag "roat" mig med att läsa en hel del inlägg och kommentarer på avpixlat. Där tycker alla lika. Kanske måste man det i den demokrati som förespråkas, av inte minst SD. En kommentar hade jag dock svårt för att inte uppfatta än annat som hyggligt ironisk, men i kommentaren som följde den ursprungliga kommentaren hängde - den som vanligt anonyme - skribenten på, som om det hela var på allvar. Kanske har jag tappat analysförmågan helt, men jag tror inte det i detta fallet.

Intolerans - ett honnörsord numera, även om det inte uttalas, tvärtom. Intolerans förpackas som sanning, likt ett orwellskt nyspråk, eller en korrigering av verklighetsbilden i "Djurfarmen". Nu är vi i värsta fall tillbaka i den sociala situation som skapade denna klarsynta litteratur. Den kostade några år av brutalt världskrig, och därefter några decennier av kallt krig. Men, är det verkligen dit vi strävar igen - med all denna intolerans? Dessvärre verkar det så. Man ska vara positiv, och ha en ljus livssyn. Det förväntas. Men fan tro´t.

En fråga bara. Varför fuck-you-fingret på en av de fina ingressbilderna. Mot vem/vilka. Mot världen tror jag inte att det är - jag uppfattar dig inte som en sådan person.

2015-04-06 @ 17:21:04Kommentera, beröm, kritisera, tipsa och fundera - och håll en god samtalston!

Alla kommentarer publiceras, men upprepade eller grova kränkningar eller personangrepp leder till borttagande av kommentarer och spärrning av IP-nummer. Jag är ansvarig för allt innehåll på min blogg och vill främja ett gott diskussionsklimat. Detta är en feministisk normkritisk blogg där alla ska känna sig säkra.


Lämna kvar ett ord eller två:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackbackbloglovin RSS 2.0