Share

Semesterproblem

Idag stod jag med halva benen doppade och tankte fornarmat: Varfor maste de gora poolen sa har kall? Sedan tankte jag att jag nog har det ratt bra, om det ar mitt storsta bekymmer for tillfallet.

Annu lite senare tankte jag att det har varit otroligt skont med sol, men att jag ar valdigt redo for att aka hem imorgon. Hem till icke klorerat kranvatten, en mjuk sang, mat som inte ar friterad och farmforallt, forstas, de manniskor jag har saknat nar jag spenderat en vecka har utanfor Afrikas ostkust. Jag har dessutom skrivit tiotals mentala blogginlagg, som jag alltid gor nar tankarna far vandra, och som bara vantar pa att fa komma ut i lugn och ro med valfortjanta prickar over sig. 

Om 30 timmar eller sa landar jag i Sverige. Det ser jag fram emot.

/SemesterZ
ShareKommentarerKommentera, beröm, kritisera, tipsa och fundera - och håll en god samtalston!

Alla kommentarer publiceras, men upprepade eller grova kränkningar eller personangrepp leder till borttagande av kommentarer och spärrning av IP-nummer. Jag är ansvarig för allt innehåll på min blogg och vill främja ett gott diskussionsklimat. Detta är en feministisk normkritisk blogg där alla ska känna sig säkra.


Lämna kvar ett ord eller två:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackbackbloglovin RSS 2.0