Share

Bara en känsla

Jag har en känsla av att jag och Elin (som tillsammans väger 90 kg) delade på en flaska vin igår. Jag har en känsla av att födelsedagsbarnet fyllde 28. Jag har en känsla av att vi sjöng Rövarlåten, Ja må han leva, the Rose och många fler låtar, högt och i stämmor. Jag har en känsla av att jag missade sista bussen hem.

Jag har en känsla av att jag var ute på nation för första gången igår. Jag har en känsla av att någon frågade "Är ni systrar?" och någon annan svarade "Nej, för tusan, de är ju tvillingar." Jag har en känsla av att det var en skön sommarnatt igår. Och jag har en känsla av att jag inte borde publicera det här inlägget, eftersom jag fortfarande inte är nykter.
 
Jag har en känsla av att jag satt mitt emot tre färdigutbildade specialistläkare igår. (Färdig specialist, det betyder över 35) Jag har en känsla av att en av dem kommenterade hur intressant det var att jag var "så frisläppt, med de betygen" Som att man inte kan vara både party och duktig eller?
 
Jag har en känsla av att jag gjorde en del korkade saker igår. Och jag har en känsla av att jag hade väldigt roligt på vägen.

/Z

ShareKommentarer
Postat av: Olof H

Älskar när kombinationen av roligt och dumt kan gå hand i hand utan att slåss om vem som i slutändan ska vinna!

2009-06-10 @ 13:18:25Kommentera, beröm, kritisera, tipsa och fundera - och håll en god samtalston!

Alla kommentarer publiceras, men upprepade eller grova kränkningar eller personangrepp leder till borttagande av kommentarer och spärrning av IP-nummer. Jag är ansvarig för allt innehåll på min blogg och vill främja ett gott diskussionsklimat. Detta är en feministisk normkritisk blogg där alla ska känna sig säkra.


Lämna kvar ett ord eller två:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackbackbloglovin RSS 2.0