Share

"Alkohol är som peeling för hjärnan"

- Olle, 20 år


Idag när jag satte mig upp i sängen slog det mig hur snurrig jag var. Någon frågade försiktigt om det kanske inte var så att jag fortfarande var full. Jag fnös. Jag har aldrig vaknat efter 9 och varit full fortfarande.

Så småningom blev det dock allt tydligare att full-fortfarande var det som gällde. Jag har aldrig förut varit full på en lektion heller. Postkolonial feminism och slöjans symbolik är dessutom tillräckligt snurriga begrepp i sig själva... Men, men någon gång ska väl vara den första, även om jag kände mig lite dum. Någon annan påpekade att det i alla fall var bättre att vara full än bakis. Än en gång fnös jag, vad är väl lite bakfylla? Sedan kom bakfyllan. Och då var jag himla glad att jag varit full under lektionen.

Inget mer fnys. Väldigt kul natt dock, så det får väl uppväga att jag aldrig mått såhär dåligt dagen efter.

Imorgon kommer ett smart (kanske att lova lite mycket) och engagerat (det känner jag ändå att jag kan lova) och bra (nej nu gick det överstyr) inlägg. Kanske om Anna Anka som E begärde.

Blä. Godnatt.

/Zäta
Share



Kommentarer
Postat av: Elin

:)

2009-09-24 @ 10:37:40
Postat av: vigdis

hahah, "alkohol är som peeling för hjärnan"

2009-09-24 @ 12:55:58
Postat av: Zettermark

mmm. Hans idé var att hjärnceller dör av alkohol och det således kom nya - peeling! Knas-Olle :)

2009-09-24 @ 14:18:01
URL: http://zettermark.blogg.se/



Kommentera, beröm, kritisera, tipsa och fundera - och håll en god samtalston!

Alla kommentarer publiceras, men upprepade eller grova kränkningar eller personangrepp leder till borttagande av kommentarer och spärrning av IP-nummer. Jag är ansvarig för allt innehåll på min blogg och vill främja ett gott diskussionsklimat. Detta är en feministisk normkritisk blogg där alla ska känna sig säkra.


Lämna kvar ett ord eller två:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



bloglovin RSS 2.0