Share

Kreativitet och snygga kursare

Jag har aldrig velat jobba med något kreativt. Till viss del kreativt såklart, löpande bandet lockar inte direkt, men inte bara konstnärligt och fantasifullt. Jag skulle bli så fruktansvärt stressad över att behöva prestera en bra nytänkande text eller en vacker bild (om jag nu kunde rita) eller något sådant under en deadline. Hellre då göra något intressant inom vissa bestämda ramar (ex. ställa diagnoser som läkare, skriva avhandling som forskare) och sedan göra det hel-kreativa på fritiden. Typ sjunga och blogga. Jag skulle inte vilja ha det som yrke, oavsett hur mycket jag gillar att hålla på med det.

Just nu har jag nämligen ungefär noll kreativitet i blodet. Tur då att det inte är min försörjning liksom. Jag har en massa vagt formulerade frågeställningar och teman jag skulle vilja skriva om, som Att komma ut och Fångad mellan verkligheter, men just nu är de senaste roliga och omtumlande dagarna alldeles för nära för att de ska kunna fångas i abstrakt bloggformat.

Jag ska skriva om det och annat intressant snart, men idag bjuder jag istället på lite bilder från dragkvällen istället. 





/Zäta

Share



Kommentarer
Postat av: Olof

Sjukt bra kväll!

2010-02-07 @ 22:33:40
Postat av: Lovisa

Här är en liten kommentar som inte hör till detta inlägg. Läste det här inlägget [http://www.amelia.se/blogg/katerina-janouch/2010/02/04/osexiga-kvinnor/index.xml] hos Katerina Janouch och blev så förbannad så jag typ kokade över. Och så tänkte jag på dig och att du skulle säkert kunna ge bra svar på tal. Kanske ett ämne att ta upp i bloggen eller så. Ja det var det. Hejsvejs!

2010-02-08 @ 22:33:55



Kommentera, beröm, kritisera, tipsa och fundera - och håll en god samtalston!

Alla kommentarer publiceras, men upprepade eller grova kränkningar eller personangrepp leder till borttagande av kommentarer och spärrning av IP-nummer. Jag är ansvarig för allt innehåll på min blogg och vill främja ett gott diskussionsklimat. Detta är en feministisk normkritisk blogg där alla ska känna sig säkra.


Lämna kvar ett ord eller två:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



bloglovin RSS 2.0