Share

Nu kommer hon dragandes med ursäkter igen

Förlåt för dålig uppdatering. Det händer bara så mycket skoj i den riktiga världen för tillfället, så den virtuella hinns inte med. Det är dragkvällar och pubrundor och kompisträffar och födelsedagar. Det lugnar nog ned sig om ett par dagar så att jag kan skriva bra igen.

Igår hade de bästa genuskursarna dragkväll. Min (ändå usla) kamera dog efter halva förfesten, men jag ska låna lite bilder av andra senare som ni ska få se. Det började som sagt med förfest för 25 pers i Js 40kvm, där alla beundrade varandras kläder och pratade strunt och allvar. Folk var så jäkla snygga.

Sedan var planen att dra till Stocken (som för er icke-Uppsalabor är Stockholms nations väldigt bratiga normativa klubb) och leka lite med backslickersarna, men där var kön enorm så det blev Smålands och ett annat dansgolv istället. Där dansade vi tills de stängde och hade fantastiskt kul med varandra och åt de frågande blickarna.

Kvällen avslutades vid halv fyra när de sista kursarna lämnade efterfesten hos O och jag lyckligt sjönk ned i (den trasiga) sängen med guldglittret fortfarande yrandes kring mig.
Åh, igen! Snart! /Zäta
Share



Kommentarer
Postat av: henke

smålands (y)

2010-02-10 @ 01:10:53



Kommentera, beröm, kritisera, tipsa och fundera - och håll en god samtalston!

Alla kommentarer publiceras, men upprepade eller grova kränkningar eller personangrepp leder till borttagande av kommentarer och spärrning av IP-nummer. Jag är ansvarig för allt innehåll på min blogg och vill främja ett gott diskussionsklimat. Detta är en feministisk normkritisk blogg där alla ska känna sig säkra.


Lämna kvar ett ord eller två:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



bloglovin RSS 2.0