Share

Ett parantestack

För ett ögonblick där funderade jag på om jag orkade med det här med en seriös blogg. Men just nu kunde jag inte vara mer sugen på att blogga. Tack alla fantastiska människor som har uppmuntrat mig de senaste dagarna!
Visserligen skriver jag väldigt mycket för att få reda i mina egna tankar, men det är fortfarande väldigt kul om det uppskattas.

Du skriver jättebra och du inspirerar en massa tjejer till att bli mer insatta i politik och feminism! Du är som en tanke-läsare: du skriver precis det man har gått runt och klurat på, men inte riktigt kunnat formulera fram.

Som det brukar vara med dig, du får motståndare, men desto fler som ser upp till dig, eftersom du har en åsikt.

Hur kunde jag ens överväga att bry mig om anonyma elakingar när jag har så många fina läsare? Nu ska jag skriva ett inlägg som kanske skulle kunna sägas vara inspirerat av de senaste dagarnas rabiata liberaler, men som riktar sig till dem som har tillräckligt öppna ögon för att inse att världen inte är svartvit. Det ska heta: Kvinnor som kategori - bra eller dåligt för jämställdheten?

Tack än en gång! /Zäta
Share



Kommentarer
Postat av: Sofia

Of course, ur the best! ;)

2010-01-29 @ 21:36:27
URL: http://sophedeluxe.devote.se



Kommentera, beröm, kritisera, tipsa och fundera - och håll en god samtalston!

Alla kommentarer publiceras, men upprepade eller grova kränkningar eller personangrepp leder till borttagande av kommentarer och spärrning av IP-nummer. Jag är ansvarig för allt innehåll på min blogg och vill främja ett gott diskussionsklimat. Detta är en feministisk normkritisk blogg där alla ska känna sig säkra.


Lämna kvar ett ord eller två:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



bloglovin RSS 2.0