Share

Hejdå, A-kursen i genusvetenskap!

Det slog mig just. Jag har lämnat in min sista tenta på A-kursen! Jag har avslutat min första termin på univeritetet! Jag är bra.

Nu jäklar ska det firas!

/Zäta
Share



Kommentarer
Postat av: Felicia

Åh, grattis till inlämnad tenta! Fira ordentligt! Ska du plugga något annat nu till våren? Eller går kursen över hela året?



Sv: Haha, det låter onekligen som din syster har de rätta takterna! Nej men skämt å sido, namnsdagar har vi aldrig firat så mycket i vår familj. Men jag vet folk som firar det med dyra paket och grejer, för att inte tala om tranedagen, då överöstes alla utom jag med grejer i strumpan!

2010-01-15 @ 21:37:03
URL: http://vykorttillminsyster.blogg.se/
Postat av: Zettermark

Tack! Ojoj vad jag firade. Vi dansade, skrattade åt hur bäst vi var, gjorde snöänglar och drack alldeles för mycket vin. Och när jag väl satt lungt i en fåtölj och drack te och nyktrade till vid 2-tiden, knackade ett gäng skrålande nationsmänniskor på med kakor och mer vin och skrek: Sexa! (efterfest)

Så det blev sent. Och ALLDELES för mycket vin!



Jag ska läsa B-kursen i genusvetenskap nu i vår, för jag trivs så himla bra med mina kursare och själva utbildningen. I höst blir det antingen läkare eller C-kursen. We'll see. Vad gör du själv i vår?

2010-01-17 @ 02:02:16
URL: http://zettermark.blogg.se/



Kommentera, beröm, kritisera, tipsa och fundera - och håll en god samtalston!

Alla kommentarer publiceras, men upprepade eller grova kränkningar eller personangrepp leder till borttagande av kommentarer och spärrning av IP-nummer. Jag är ansvarig för allt innehåll på min blogg och vill främja ett gott diskussionsklimat. Detta är en feministisk normkritisk blogg där alla ska känna sig säkra.


Lämna kvar ett ord eller två:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



bloglovin RSS 2.0