Share

Hallongrottan

Hallongrottan är ungefär världens mysigaste bokaffär. Det finns alltid te och kakor, de har alla queera böcker du kan tänkas vilja ha och Bitte som äger den är en sån där person som det bara osar entusiasm och vänlighet om. Jag hittade dit första gången i vintras och blev störtkär. Vi var kvar i säkert tre timmar medan vi letade julklappar till hela släkten, blev lyckliga över barnböckernas icka-normativitet, åt hallongrottor och gömde oss från snön.

Nu ska Bitte börja plugga och satsa på sina serier, vilket känns tråkigt för ett nyblivet fan, men kul eftersom hon gör najs serier. Men Hallongrottan behöver nya ägare om den inte ska läggas ned! Jag hoppas innerligt att någon kan och vill ta över, för Sveriges queera fina utanför-normen-liv skulle bli mycket fattigare utan denna fantastiska lilla affär.

/Zäta
ShareKommentarer
Postat av: Moa

Hallongrottan får inte lägga ner!! Någon måste helt enkelt ta över.

2010-07-17 @ 23:34:21Kommentera, beröm, kritisera, tipsa och fundera - och håll en god samtalston!

Alla kommentarer publiceras, men upprepade eller grova kränkningar eller personangrepp leder till borttagande av kommentarer och spärrning av IP-nummer. Jag är ansvarig för allt innehåll på min blogg och vill främja ett gott diskussionsklimat. Detta är en feministisk normkritisk blogg där alla ska känna sig säkra.


Lämna kvar ett ord eller två:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackbackbloglovin RSS 2.0