Share

Ledsen Zäta resonerar

Jag har bestämt mig för att inte åka på Queertopia efter en veckas fram-och-tillbakande. Tältning, trängsel, sömnbrist och behöva ta det lugnt hela tiden känns övermäktigt och skittrist. Jag vill verkligen och jag tror att det skulle vara hur kul som helst att lyssna på bra band, träffa kompisar och nya coola människor och insupa stämningen - om jag var frisk. Men det suger att göra saker halvhjärtat och vara trött och ta hänsyn till svullna organ. Jävla körtelfeber som förstör min sommar.

Nu ska jag gråta en skvätt till och sedan inse att det inte är hela världen. Fördelen är ju att vi kan fixa klart nya rummet i lugn och ro. Dessutom kommer jag inte vara utan Internet i fem dar, vilket väl kan vara till glädje för några läsare (som strömmar till fler och fler, vilket är kul men förvånande - solar och badar inte ni friskusar mest hela dagarna nu?)

Dummadumma. Jag ska trösta mig med lite Pride nästa vecka och lite te just nu.

/Zäta
ShareKommentarer
Postat av: Albin

Nej, vi solar inte och badar, döda hudceller och malignt melanom är ju inte sådär jävla sexigt.

2010-07-20 @ 11:23:30
URL: http://eval.nu/blog
Postat av: Zettermark

Det är ju sant.Nu verkar blogg.se vilja att jag ska gå ut ändå, för det går inte att uppdatera alls. Jag fattar inte varför.

2010-07-21 @ 10:49:51
URL: http://zettermark.blogg.se/Kommentera, beröm, kritisera, tipsa och fundera - och håll en god samtalston!

Alla kommentarer publiceras, men upprepade eller grova kränkningar eller personangrepp leder till borttagande av kommentarer och spärrning av IP-nummer. Jag är ansvarig för allt innehåll på min blogg och vill främja ett gott diskussionsklimat. Detta är en feministisk normkritisk blogg där alla ska känna sig säkra.


Lämna kvar ett ord eller två:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackbackbloglovin RSS 2.0