Share

Demonstrationer och bloggtävlinger

Det verkar verkligen som att Sverige tar SD:s inträde i riksdagen på allvar. Heja oss! Jag tycker verkligen inte att det är odemokratiskt att demonstrera mot ett riksdagsparti - att säga det är lite som att säga att vi inte får proterstera mot befintliga lagar eller andra etablerade orättvisor. Och det är just sådant som demonstrationer är till för! Ingen rasism eller sexism på våra gator!



Från det ena till det andra...

En del av bloggvärlden som jag aldrig deltagit i är tävlingarna mellan bloggar där du kan få synas på en större blogg, främst eftersom dessa sker mest bland mode- och vardagsbloggare som väldigt gärna vill öka sitt läsarantal. Jag är ungefär sämst i världen på att öka mitt läsarantal genom kommentarer på andras bloggar, länk- och pingtjänster och annat som en ska göra för att få en stor blogg. Eller nja, jag har faktiskt lyckats lägga upp lite "följ-mig-knappar" här bredvid. De blir förresten väldigt glada om du trycker på dem. Jag älskar RSS-feeds för annars glömmer jag bort hur många bra bloggar det finns, men är tyvärr ganska dålig på att läsa igenom allt.

Jag har hyfsat med läsare ändå (inte direkt fyrsiffrigt men i alla fall tresiffrigt ibland) och hoppas förstås att det beror på att jag skriver så pass bra och intressant att folk hittar hit utan strategier. Däremot har jag inget emot dessa strategier (jo, jag har något emot meningslösa kommentarer som folk BARA skriver för att få mer läsare till sin blogg) utan är bara för lat och dålig på det för att göra det mesta av tekninken. Hursomhelst tänkte jag för en gångs skull vara med i en av dessa tävlingar - för denna gången handlade den om något jag finner relevant och vettigt - media och bloggning. Dessutom har jag ju skrivit ett antal inlägg på det temat så det var inte så svårt att få ändan ur. Här är inlägget jag tävlar med och här är bloggen som har tävlingen.

Vi får väl se om det visade sig vara en bra strategi. Nu ska jag läsa lite mer om funktionalitet och genus till seminariet imorgon. Godnatt kära läsare!

/Zäta
Share



Kommentarer
Postat av: Anonym

Perfekt! Du är med och tävlar. =)

Många bloggar som har det där youtube-klippet nu. =)

2010-09-22 @ 11:33:08
URL: http://tvminnen.blogg.se/



Kommentera, beröm, kritisera, tipsa och fundera - och håll en god samtalston!

Alla kommentarer publiceras, men upprepade eller grova kränkningar eller personangrepp leder till borttagande av kommentarer och spärrning av IP-nummer. Jag är ansvarig för allt innehåll på min blogg och vill främja ett gott diskussionsklimat. Detta är en feministisk normkritisk blogg där alla ska känna sig säkra.


Lämna kvar ett ord eller två:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



bloglovin RSS 2.0