Share

Glad-godnatt

Jag har en massa inlägg på G, men just nu tänker jag bara vara glad över att Uplands nation röstade igenom likabehandlingsplanen som jag jobbat på! Framtidshopp!

Wihoo!

/Zäta
ShareKommentarer
Postat av: En stilla undran.

Har du någon kommentar till gruppvåldtäkten i Mariannelund, då 11 asylsökande våldtog en kvinna på en flyktingförläggning?Själv är jag så jävla arg, ledsen och frustrerad. Framförallt då uppenbara förklaringar uteblir i media, där man som vanligt lägger locket på.Jag kommer från Mariannelund, och har med egna ögon sett hur min tidigare så trygga hemort har drabbats av att 200 asylsökande placerats ut där. Det är kaos. Fan, gråter nu.Anledningen till att jag undrar om du kan ta upp det är att du ofta skriver om jämställdhetsfrågor, tillsammans med många andra. Det stör mig något otroligt att fokuset av frågorna riktas till typ Stockholm innerstad, och aldrig kommer ut till t.ex. förorterna, där vi har kulturer där kvinnan rent faktiskt är underlägsen mannen. Varför uppmärksammas inte detta? Varför är det ingen som åker ut till Rosengård och talar om vikten av jämställdhet? Priset vi kommer få betala för detta är högt.Nu skrev jag bara på, men fan. Frustration.

2011-12-07 @ 15:34:16Kommentera, beröm, kritisera, tipsa och fundera - och håll en god samtalston!

Alla kommentarer publiceras, men upprepade eller grova kränkningar eller personangrepp leder till borttagande av kommentarer och spärrning av IP-nummer. Jag är ansvarig för allt innehåll på min blogg och vill främja ett gott diskussionsklimat. Detta är en feministisk normkritisk blogg där alla ska känna sig säkra.


Lämna kvar ett ord eller två:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackbackbloglovin RSS 2.0