Share

I'm gonna get you, Calle!

Okej, jag är mycket medveten om att bloglovin bara är en av alla miljoner tjänster för prenumerationer som finns. Jag är också medveten om att de flesta använder någon annan form av RSS-feed och att det mest är unga tjejer (det vill säga mer min än Calles publik) som använder just bloglovin. Ah, och att alla bloggar inte har valt ett ämnesområde och därför inte sorteras under fliken "politik" även om de skriver om det.

Just därför skulle jag vilja använda det uttryck min barndomsbästis Ester satte heder i att alltid säga vid slutet av varje argumentation: MEN ÄNDÅ!Jag tyckte det var lite coolt.

Vill du hjälpa mig klå honom? Prenumerera du också.

/Zäta
ShareKommentarer
Postat av: Johanna

Hej, hittade den här artikeln på aftonbladet.se. Skulle vara intressant att se vad du tycker...http://www.aftonbladet.se/wendela/article8624098.ab

2011-02-25 @ 17:27:34
Postat av: Jenny

Hej

Jag har lånat en liten del av en av dina texter för att göra en poäng i mitt senaste inlägg. Läs det om du vill. Vill du att jag länkar så säg till, då skriver jag dit vart texten kom från i ett nytt inlägg. Trevlig helg!

2011-02-25 @ 18:16:28
URL: http://jennyheltenkelt.blogg.se/
Postat av: IDAWA

Nämen åh, vad skoj! :D

2011-02-25 @ 19:43:56
URL: http://idawa.blogg.se/
Postat av: Sanna

Well, jag läser ju hellre dig än Calle, om en nu ska välja. Grattis, grattis, helt klart välförtjänt!

2011-02-26 @ 09:26:08
URL: http://kollektivetunderlivet.wordpress.com
Postat av: Emma Stångberg

Surfade in på din blogg efter en mycket nedtryckande helg fylld av elaka anti-feministkommentarer och äckliga bartenders. Du skriver verkligen dunderbra om så viktiga, sanna grejjer (sånt där jag aldrig får ur mej när det gäller). Nu känns allting mycket bättre.

2011-02-27 @ 18:07:13
URL: http://whatwouldarnolddo.tumblr.comKommentera, beröm, kritisera, tipsa och fundera - och håll en god samtalston!

Alla kommentarer publiceras, men upprepade eller grova kränkningar eller personangrepp leder till borttagande av kommentarer och spärrning av IP-nummer. Jag är ansvarig för allt innehåll på min blogg och vill främja ett gott diskussionsklimat. Detta är en feministisk normkritisk blogg där alla ska känna sig säkra.


Lämna kvar ett ord eller två:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackbackbloglovin RSS 2.0