Share

Lördagsfilm

En lördagskväll som denna hade förstås varit roligare att spendera på juristnollningen, nationsinsparken eller födelsedagsfesten som alla går av stapeln idag, men när halsen ömmar och näsan rinner får det bli hemmakväll i soffan. Tur att min sambo är en filmnörd av rang.

För att fortsätta på kärlekstemat från igår och det nyintroducerade temat lördagsfilm kommer här en fin video om en massa sorts nätkärlek: (Tack tobias för tipset!)18 minuter feel-good för cyberfans!

/Zäta


PS. Jag läste att Schyman avgår som partiledare. Jag har egentligen inte så mycket att säga: Trist, för hon är en super-tant utan dess like som uträttat mycket! Men najs, nu kan partiet bli något eget och släppa fram andra begåvade feminister.
ShareKommentarerKommentera, beröm, kritisera, tipsa och fundera - och håll en god samtalston!

Alla kommentarer publiceras, men upprepade eller grova kränkningar eller personangrepp leder till borttagande av kommentarer och spärrning av IP-nummer. Jag är ansvarig för allt innehåll på min blogg och vill främja ett gott diskussionsklimat. Detta är en feministisk normkritisk blogg där alla ska känna sig säkra.


Lämna kvar ett ord eller två:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackbackbloglovin RSS 2.0