Share

Mitt liv i en låda

Idag har jag flyttat lådor och bokhyllor och sängar och kassar och lampor och kläder så att jag är alldeles yr, även om det gick väldigt smidigt med hjälp av två föräldrar och en flickvän.

Eftersom jag ska ta över Moas studentrum när hon åker till Kina och hon åker först den 17:e, bor vi nu två personer och en massa grejer på 20 kvadratmeter. Det gör att min omgivning är ungefär såhär smakfull för tillfället:Haha, jag älskar Miasaki-tanten som tittar fram bakom lådorna.

Jag håller på med en liten lista på vanliga missförstånd kring feminism, men den kommer imorgon, för nu ska jag springa ned på nation och säga hejdå till en annan Kina-vän. Vem vet, jag kanske samlar på mig lite fler missförstånd där? Pubkvällar har en förmåga att främja dylika samtal...

/Zäta
ShareKommentarer
Postat av: Elin I.

Tar du med den om att feminism skulle vara något slags "(jäm)likhets-extremism"? Alltså "Klart vi ska vara jämställda, men feminism är att gå för långt"?(Helt bortsett från hur jämställdhets- och jämlikhetsbegreppen kan tolkas, vill säga, mtp tidigare inlägg från dig om den saken.)

2011-01-29 @ 18:49:50
URL: http://dropparfaller.blogspot.com
Postat av: fanny

Låter som ett spännande projekt, med listan alltså.

2011-01-29 @ 19:37:44
URL: http://arsinoe.se
Postat av: Karin Holm

Vet precis hur det är att trängas på sin liten yta med partnern, och vi hade en katt också. Men lycka till i lägenheten Sofia!

2011-01-29 @ 22:55:14
URL: http://holmkarin.blogg.se/
Postat av: fridolinaf

Oj, det lät väldigt trångt det där. Men mysigt också :)

2011-01-30 @ 00:06:06
URL: http://fridano.blogg.se/
Postat av: bitterfittan

hehe alltid lika roligt att bo 2 personer på liten yta

2011-01-30 @ 18:14:55
URL: http://frokenbitterfitta.devote.seKommentera, beröm, kritisera, tipsa och fundera - och håll en god samtalston!

Alla kommentarer publiceras, men upprepade eller grova kränkningar eller personangrepp leder till borttagande av kommentarer och spärrning av IP-nummer. Jag är ansvarig för allt innehåll på min blogg och vill främja ett gott diskussionsklimat. Detta är en feministisk normkritisk blogg där alla ska känna sig säkra.


Lämna kvar ett ord eller två:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackbackbloglovin RSS 2.0