Share

Knullrufsets dubbelnatur

Om man är tillfixad, fint sminkad och med perfekt uppsatt frisyr, då lär ju en rejäl omgång i sängen (eller på köksbordet, eller vart man nu föredrar att genomföra sina omgångar) bara förstöra ens uppenbarelse. Sminket blir utsmetat, frisyren ramlar ur lite halvt och kläderna blir tillknycklade. Man är helt enkelt lite fulare post-sex än pre-sex.  

Om man däremot har en skabbig och osminkad hemmadag, med endast pyamasbyxor och en gammal T-shirt på sig, då kan det hända att det blir ett annorlunda utfall. Det platta och ofixade håret ser ju ärligt talat bara bättre ut med lite volym. Likaså blir det bleka ansiktet bara snyggare av blossande röda kinder, lite glansiga ögon och läppar som är smått svullna från kyssar m.m. Och den urtvättade, oformliga T-shirten gör sig ju faktiskt bättre på golvet än på dig.

Jag tror att detta är Mother Natures way of saying att vi inte behöver anstränga oss så jäkla mycket jämt.

/Z

ShareKommentarer
Postat av: Anna

hahah skön

2009-06-04 @ 18:46:59Kommentera, beröm, kritisera, tipsa och fundera - och håll en god samtalston!

Alla kommentarer publiceras, men upprepade eller grova kränkningar eller personangrepp leder till borttagande av kommentarer och spärrning av IP-nummer. Jag är ansvarig för allt innehåll på min blogg och vill främja ett gott diskussionsklimat. Detta är en feministisk normkritisk blogg där alla ska känna sig säkra.


Lämna kvar ett ord eller två:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackbackbloglovin RSS 2.0