Share

Rosetter och hemligheter

Jag är så nyfiken! Det tassas runt i huset, prasslas, viskas och smygs med händer bakom ryggar. Det är nämligen så att imorgon när kineserna firar Ett Nytt År och västvärlden firar den Tvåsamma Heterosexuella Kärlekens Dag, tänkte jag och kanske några till fira Zettermarks 20-årsdag. Yay! Jag är pepp!

Dessutom har jag kännt mig som mig själv igen idag. Det var trevligt. Tentan är på G och rummet nästan färdigstädat. Under städnings gång fick jag ett litet ryck och satte alla rummets kringströdda rosetter i håret. Det blev en del.



Jag såg rätt galen ut. Gullig-galen. Det var intressant att observera hur partner och mor blev alldeles fnissiga när de sneglade på mitt huvud och inte alls tog in vad jag sa. Det är lite så jag tänker mig att det skulle kännas att vara väldigt vacker. Eller kvinna ibland, för den delen.

/rosettfnatts- och fördelsedagspirrZäta
Share



Kommentarer
Postat av: Anna-Maria

Grattis på födelsedagen, så här ett par timmar i förskott! Vi tänker på dig när vi hjälper S att blåsa ut sitt första födelsedagstårtljus. :)



/Aulinarna

2010-02-13 @ 22:36:18
Postat av: Sanna

Grattis, grattis! Ibland glömmer jag bort hur liten du är för du säger alltid så kloka saker. Egentligen är du ju bara fem år yngre, men tjugo känns som så sjukt länge sedan. Hoppas du får en underbart fin födelsedag!

2010-02-14 @ 10:48:24
URL: http://kollektivetunderlivet.wordpress.com
Postat av: BMB

Efter att ha tagit mig igenom alla rosetterna för att

gratulera dej på 20-årsdagen och skicka hjärtan på ALLA hjärtans dag <3 <3 <3 <3 <3 <<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

hoppas jag att du får en underbar födelsedag!!!

Kram Britt-Marie!!!

2010-02-14 @ 20:03:01
Postat av: Anonym

2010-02-14 @ 20:22:48
Postat av: Zettermark

Tacktack alla! :D

2010-02-16 @ 13:40:46
URL: http://zettermark.blogg.se/



Kommentera, beröm, kritisera, tipsa och fundera - och håll en god samtalston!

Alla kommentarer publiceras, men upprepade eller grova kränkningar eller personangrepp leder till borttagande av kommentarer och spärrning av IP-nummer. Jag är ansvarig för allt innehåll på min blogg och vill främja ett gott diskussionsklimat. Detta är en feministisk normkritisk blogg där alla ska känna sig säkra.


Lämna kvar ett ord eller två:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



bloglovin RSS 2.0