Share

Hejdå Skavlan

I januari skrev jag om vilken självgod slentriansexist talkshow-profilen Skavlan var. Jag fick häftig kritik på det inlägget, jag vara bara överkänslig och jobbig. Sedan dess har jag fått många kommentarer från folk som själva uppmärksammat hur Skavlan behandlar sina kvinnliga gäster och insett vilken förfinad sexsist han faktiskt är. Det har verkat avlägset för alla oss som länge sett och blivit arga på honom hur hans gäster inte kunnat reagera.

Men good news people! Nu har resten av världen reagerat!

Nu stämmer flera av gästerna in i kritiken och anklagar Skavlan för sexism:

– Vissa män känner att de har någon sorts rätt att trampa på en, säger tv-profilen Carolina Gynning.

– Han är fantastisk på att äta upp kvinnorna med sin Kalles kaviar-blick. Och precis som Kalles kaviar dröjer sig den där doften av övergrepp kvar efter programmet.

Från Nöjesbladet, läs hela artikeln!

ÄNTLIGEN har fler genomskådat Skavlan! Det finns hopp för världen! Och kära slentriansexister och rabiata liberaler: Vad var det jag sa?

/Zäta


Share



Kommentarer



Kommentera, beröm, kritisera, tipsa och fundera - och håll en god samtalston!

Alla kommentarer publiceras, men upprepade eller grova kränkningar eller personangrepp leder till borttagande av kommentarer och spärrning av IP-nummer. Jag är ansvarig för allt innehåll på min blogg och vill främja ett gott diskussionsklimat. Detta är en feministisk normkritisk blogg där alla ska känna sig säkra.


Lämna kvar ett ord eller två:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



bloglovin RSS 2.0