Share

Vilka bloggar, vilka hörs?

Vad är en blogg egentligen? Det är en websida som uppdateras kontinuerligt och där uppdateringarna hamnar i bakvänd kronologisk ordning, alltså med det senaste inlägget högst upp. Men det är ju så mycket mer än så. Ett ställe att få utlopp för sina känslor, kunna uttrycka sina åsikter och kanske drabbas av insikter. Jag har börjat med min C-uppsats nu, som ni kanske märkt (fortfarande - tipsa alla ni känner eller hör själv av dig till mig ifall du vill vara med i min studie!). Idag har jag sökt lite tidigare forskning och teori och ramlade över det här:Stiftelsen för Internetinfrastruktur gör tydligen en årlig statistisk undersökning av svenskarnas Internetanvändning. Ballt! Varför visste jag inte det?

Som ni ser är det inte så många som själva bloggar i befolkningen i stort, även om ungefär tre gånger så många läser bloggar. Däremot finns det en grupp som verkligen bloggar. En grupp där bloggen bortom allt rimligt tvivel är en viktig del av deras liv och sammanhang i världen.
Unga tjejer.

Det ska bli så sjukt intressant att se vad media speglar av detta och hur tjejerna själva upplever det. Uppsats-pepp!

/Zäta

ShareKommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

Tyvärr så måste jag nog säga nej. Dels för att jag får jätte många liknande frågor hela tiden och känner att det vore orättvist att göra undantag. Men jag behåller ditt inlägg för jag ska utveckla min blogg mer och kanske fixa mail, gästbok, frågelåda m.m. Sen ska jag också börja med veckans blogg där jag väljer själv ut bloggarna så håll ögonen öppna. =)

2010-11-10 @ 17:31:58
URL: http://tvminnen.blogg.se/Kommentera, beröm, kritisera, tipsa och fundera - och håll en god samtalston!

Alla kommentarer publiceras, men upprepade eller grova kränkningar eller personangrepp leder till borttagande av kommentarer och spärrning av IP-nummer. Jag är ansvarig för allt innehåll på min blogg och vill främja ett gott diskussionsklimat. Detta är en feministisk normkritisk blogg där alla ska känna sig säkra.


Lämna kvar ett ord eller två:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackbackbloglovin RSS 2.0