Share

It's a mad world

För några veckor sedan köpte jag en ny klänning. Det var en klänning som behövde en ordentlig fest. När en kompis till mig berättade att folk hade börjat beställa Old Fashioned i Jazzbaren på Uplands för att de hade sett för mycket på Mad Men föll poletten ned. Klart vi ska ordna en Jazzbar med tema Mad Men!

Tänk om det alltid var så enkelt och roligt att fixa fest. Jag kom med lite idéer och Osten, som egentligen heter Erik, gjorde allt det praktiska - och gjorde det väldigt bra. Det var fullt i lokalen hela kvällen av 60-talsfint folk och räkcocktailsen var utsökta. Lite såhär såg det ut:/Zäta
ShareKommentarer
Postat av: Sofia i London

tycker du påminner om huvudpersonen i Made in Dagenham på första bilden!

2011-04-17 @ 03:21:18
URL: http://sophedeluxe.devote.se
Postat av: Nicklas

Jag ska göra annat, men vill plugga något i alla fall och det ska ju helst vara något vettigt så jag inte bara pluggr för kårleg. Förstår du mig!

2011-04-18 @ 10:56:53
URL: http://centring.blogg.se/Kommentera, beröm, kritisera, tipsa och fundera - och håll en god samtalston!

Alla kommentarer publiceras, men upprepade eller grova kränkningar eller personangrepp leder till borttagande av kommentarer och spärrning av IP-nummer. Jag är ansvarig för allt innehåll på min blogg och vill främja ett gott diskussionsklimat. Detta är en feministisk normkritisk blogg där alla ska känna sig säkra.


Lämna kvar ett ord eller två:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackbackbloglovin RSS 2.0