Share

Saker jag drömmer om ibland

Regndoft och asfaltsväta och tyg så lätta att regndropparna känns mot huden. Smygandet av kalla fötter in mellan ett par varma lår och de ansträngda leenden som ändå svämmar över av kärlek som det kan skapa. Precis lagom varmt te med lite mjölk i. Pojkar med brunbrända ben och halmfärgat hår som lockar sig kring öronen under svenska sommarnätter. Känslan av att besöka en ny stad med okända gator och främmande personer tillsammans med någon du känt nästan hela ditt liv.

Ett badkar fyllt med vatten så varmt att det ångar från dina lemmar när de höjs över vattenytan om fönstret ut mot vintern är öppet.
Ljudet av dragkedjor som får klänningar att falla på plats kring din kropp. Tjocka kuddar utströdda kring ett lågt bord, värmeljus i glaskoppar och lätta kyssar i en lägenhet vi kallar vår. Hemlagad lasange med linser i och tonfiskpizza på bakisdagar. Tystnaden precis innan skälvningarna och ljuden som kännetecknar upplösningen. Ett rusigt huvud fyllt av hårspraysångor, dansgolvssvett och livslycka./Zäta
ShareKommentarer
Postat av: Ida

Vad vackert!

2011-04-08 @ 19:19:03
Postat av: Anonym

Fint! Lelles lasagne?

2011-04-08 @ 22:40:39
Postat av: Ida

Fin blogg du har :)

2011-04-08 @ 23:06:23
URL: http://ipeterson.blogg.se/
Postat av: Cornelia

du får mina tårar att falla <3 tack!

2011-04-09 @ 10:15:55
URL: http://corneliathulin.blogg.se/
Postat av: Levis

Yes. Vackert!

2011-04-18 @ 18:16:50
URL: http://buymeasoda.blogspot.comKommentera, beröm, kritisera, tipsa och fundera - och håll en god samtalston!

Alla kommentarer publiceras, men upprepade eller grova kränkningar eller personangrepp leder till borttagande av kommentarer och spärrning av IP-nummer. Jag är ansvarig för allt innehåll på min blogg och vill främja ett gott diskussionsklimat. Detta är en feministisk normkritisk blogg där alla ska känna sig säkra.


Lämna kvar ett ord eller två:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackbackbloglovin RSS 2.0