Share

En tjuvtitt

Jag tänkte att ni skulle få en liten tjuvtitt på min samling.Idag har jag organiserat min bokhylla efter att ha fått rummet för mig själv. De viktigaste ägodelarna fick givetvis en egen hylla. Jag funderade länge på hur jag skulle konna göra något snyggt av alla miljarders rosetter som bor i mitt rum, men blev ganska nöjd med glas-vas-skål-lösningen till slut. Jag brukade ha mina rosetter i det vita kakfatet som syns längst in, men som ni ser förökade de sig så mycket att det inte var riktigt hållbart.

Nu ska jag organisera garderoben.

/Zäta
ShareKommentarer
Postat av: Quat

Det där med saker som förökar sig förstår jag inte riktigt hur det går till. Sist jag städade garderoben så fick allt plats, men nu är det skitfullt där inne, plus att jag har köpt en byrå också och dessutom ligger en del kläder i tvättkorgen, på tvättkorgen och i soffan.Fin lösning med dina rosetter, men se upp, de lär föröka sig ännu mer!

2011-02-24 @ 14:10:50Kommentera, beröm, kritisera, tipsa och fundera - och håll en god samtalston!

Alla kommentarer publiceras, men upprepade eller grova kränkningar eller personangrepp leder till borttagande av kommentarer och spärrning av IP-nummer. Jag är ansvarig för allt innehåll på min blogg och vill främja ett gott diskussionsklimat. Detta är en feministisk normkritisk blogg där alla ska känna sig säkra.


Lämna kvar ett ord eller två:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackbackbloglovin RSS 2.0