Share

Lurvår

"Lurvår" - när du tittar ut genom ett soldränkt fönster och hör fåglarna kvidivittra, så att du tror att det är superskönt och en massa plus ute, och klär på dig lite för lite så att det bara skönt precis i vindstilla soliga hörn, men du fryser som ett litet argt as så fort du stöter på en skugga.

Precis så är det i Lund just nu. En lurig vår, som tror att den ska lyckas övertala mig om ta mina fina nya tygskor och cykla till skolan utan vantar och glömma bort att det är tenta imorgon.


Men det ska den inte lyckas med! Jag vet allt hur du fungerar, lurvår. Dessutom hörde vi två tanter på stan som sa att våren kommer till Lund först den 10:e mars. Och det går alltid att lita på tanter på stan.

Sådetså.

/Zäta
ShareKommentarer
Postat av: Hanna

Haha, jag läste lurv-år först och tänkte hmm, det låter konstigt men spännande. ^^Men lur-vår var också ett kul ord. Det är ju exakt så det är, en chansar och tar på sig i minsta laget.. Sen när solen går i moln så känns det som att en ska avlida :D

2012-03-05 @ 11:09:10
URL: http://skrynkel.blogg.se/
Postat av: Lilldjupa

Haha, härliga skor! Men ja, de får nog vänta ett tag (: Det är sådär lurigt här i mellan-Sverige också. Men det ser mysigt ut inifrån (;

2012-03-05 @ 11:31:23
URL: http://malinspng.blogg.se/
Postat av: Intersexorwhat

Läste lurv-år och såg en bild på ett par skor, så jag tänkte "Nu skriver Zäta säkert om att hon ska sluta raka benen", men ack så fel jag hade! ^^ Jag känner inte dig, men jag vet att du kommer från Uppsala och kan därför meddela att det är lur-vår även här. Ser väldigt varmt ut där ute, men det är bara 2+...

2012-03-05 @ 11:31:56
URL: http://intersexorwhat.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag tänkte att lurv-år hade nåt med skottår att göra!

2012-03-05 @ 12:09:07
URL: http://monkeyland.blogg.se/
Postat av: Dvärghundspossen

Här i huvudstaden är det riktig lurvår... man tror att våren kommit för solen skiner så, men så är det iaf minusgrader!

2012-03-05 @ 14:59:12
URL: http://dpossen.blogspot.com
Postat av: Jessika

Haha, ser i kommentarsfältet att det var fler än jag som inte fattade ett sack först :p Lurv-år.....eeeeh whaaat!? Haha! Men skönt att solen skiner och att snön är borta åtminstone =) Alltid en bra början på våren, finns ju inget värre än snöslask! :)

2012-03-05 @ 22:41:38
URL: http://f-freak.blogspot.com
Postat av: Levis

True story!

Dock tycker jag att man måste våga vägra vinter!!!

2012-03-06 @ 18:18:11
URL: http://buymeasoda.blogspot.com/Kommentera, beröm, kritisera, tipsa och fundera - och håll en god samtalston!

Alla kommentarer publiceras, men upprepade eller grova kränkningar eller personangrepp leder till borttagande av kommentarer och spärrning av IP-nummer. Jag är ansvarig för allt innehåll på min blogg och vill främja ett gott diskussionsklimat. Detta är en feministisk normkritisk blogg där alla ska känna sig säkra.


Lämna kvar ett ord eller två:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackbackbloglovin RSS 2.0