Share

Hej Sverige!

HEJ ALLA!
 
Oj vad det hänt grejer här hemma: DN skriver transfobisk ledare, oskyldig kvinna med hijab blir misshandlad och det startar ett uppror, Chelsey Manning kommer ut som transtjej (okej, hände visst närmare mig än er) och en massa annat hemskt/spännande/intressant.
 
Jag har inte glömt bort bloggen, utan varit på semester och träffat Moas släkt i Kanada, hängt i New York och haft det allmänt gött (utöver någon slags allergisk reaktion som gjorde mig knallrosa och kliade i fem dagar). Lite snuttar av detta kan ni se här.
 
Tillexempel var vi på nedre Manhattan med min "storebror" Tyler (vår gamla utbytesstudent som är awesome) och gick på feministisk föreläsning om protesterna mot skärpt abortlagstiftning i Texas.
 
Hursomhelst. I'm back now. 
 
 
brooklynbridge on Make A Gif
 
 
(Asså förlåt för gif-en, men kunde inte låta bli när mamma föreslog en gif av mina semster-bilder..?)
 
 /Zäta
ShareKommentarer
Postat av: Ron

älskar gif juuuuu

och din blogg!

2013-08-31 @ 18:12:03
URL: http://ronjadb.blogg.seKommentera, beröm, kritisera, tipsa och fundera - och håll en god samtalston!

Alla kommentarer publiceras, men upprepade eller grova kränkningar eller personangrepp leder till borttagande av kommentarer och spärrning av IP-nummer. Jag är ansvarig för allt innehåll på min blogg och vill främja ett gott diskussionsklimat. Detta är en feministisk normkritisk blogg där alla ska känna sig säkra.


Lämna kvar ett ord eller två:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackbackbloglovin RSS 2.0